+359 88 239 1678 (Bulgaria) info@s-sport.bg

Поздравително писмо към нашите партньори Хандбален Клуб ‘БЪКИ’ Габрово

До ръководството, треньори, играчи и всички свързани с Хандбален Клуб ‘БЪКИ’ Габрово.
От името на S-SPORT и BGHANDBALL поздравления за целия клуб ‘БЪКИ’ Габрово за спечелените сребърни медали в шампионата на България! ‘Бъки’, Габрово показа интересна и технична игра през целия динамичен и вълнуващ хандбален сезон, която беше високо оценена от фенове и почитатели на хандбала в цяла България.
Играчи, треньори и всички хора в клуба успяха да докажат че ”Бъки” е отборът с най-голям потенциал в България и ние като ваши партньори сме убедени, че за в бъдеще трофеите във витрината ще следват един след друг. Духът и желанието за победа в отбора впечатлиха всички хандбални фенове през изминалия сезон и сме сигурни в успехите през идната игрова година.
Ние, като партньори, се гордеем с постиженията и ви пожелаваме успех. Още веднъж поздравления на Вас и на всички членове на клуб ‘Бъки’ с този успех и пожеланието не спира дотук – нови победи и нови спортни върхове в новия сезон!
Искрено ви благодарим за нашето партньорство през този сезон и се надяваме в бъдеще то да продължи и да бъде още по-успешно.

Шведската марка за професионални спортисти SALMING е официален партньор на EHF и EHF CHAMPIONS LEAGUE за игрова и съдийска екипировка. Вие винаги може да тренирате и малко по-упорито. Но понякога всичко зависи от екипировката и точно това са случаите, за които се стремим да развиваме нашите продукти. Ще играете ли с нас или не смеете да рискувате?