+359 88 239 1678 (Bulgaria) info@s-sport.bg

Поздравително писмо към нашите партньори Хандбален Клуб ‘Локомотив’ Варна

До ръководството, треньори, играчи и всички свързани с Хандбален Клуб Локомотив Варна.
От името на S-SPORT и BGHANDBALL поздравления за целия клуб ‘Локомотив’ Варна за спечелването на шампионската титла в България и купата на България!
Играчи, треньори, персоналът на клуба успяха не само за пореден път да докажат, че ‘Локомотив’, Варна е елитът на Българския мъжки хандбал, но и показа интересна и технична игра през целия динамичен и вълнуващ хандбален сезон, която беше високо оценена от фенове и почитатели на хандбала в цяла България.
Локомотив Варна показа постоянство и голямо желание за успех през последните години и това даде резултат през този сезон, като спечели всички изиграни срещи и вдигна две тежки купи. В този сезон-2017 всички играчи на клуба показаха своите истинските боеви качества и амбициии да се борят за победата до края, както приляга на истинските шампиони!
Ние, като партньори, много се гордеем от постиженията ви! Още веднъж поздравления за Вас и на всички членове на клуб ‘Локомотив’ Варна с този успех и пожеланията не спират дотук – нови победи и нови спортни върхове в новия сезон!
Искрено ви благодарим за нашето партньорство през този сезон и се надяваме то да продължи в бъдеще.

Шведската марка за професионални спортисти SALMING е официален партньор на EHF и EHF CHAMPIONS LEAGUE за игрова и съдийска екипировка. Вие винаги може да тренирате и малко по-упорито. Но понякога всичко зависи от екипировката и точно това са случаите, за които се стремим да развиваме нашите продукти. Ще играете ли с нас или не смеете да рискувате?