+359 88 239 1678 (Bulgaria) info@s-sport.bg
0 продукта

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ
НА SALMING

Вие имате поглед върху играта, ние се фокусираме върху детайлите. Печеливша комбинация, която е доказвала ефективността си отново и отново, от момента, когато за пръв път преди 10 години влязохме в играта с големи прозрения.
МЕЖДИННА ПОДМЕТКА RECOIL™. Материалът на средната подметка е новоразработено съединение, наречено RECOIL™, което абсорбира отрицателните сили на въздействие и освобождава по-висок ефект на възвръщане на енергия във фазата на стъпване на пръстите.
СТЕЛКА ЗА ПЕТА. Нашата стелка е специално създадена, за да добави минимално тегло към обувките, създавайки трансформируема, адаптираща се форма.
ROCSHIELD™. Специална защитна зона, покриваща долната част на външната слой на обувката, която я предпазва от остри скали и клони, като по този начин увеличава издръжливостта й и дава по-голяма увереност на бегача.
МЕЖДИННА ПОДМЕТКА RECOIL R™. Recoil R™ компенсираща вложка на петата е амортизиращо съединение, което в комбинация с Recoil™ осигурява перфектната комбинация от свойства, абсорбиращи ударите, и силно усещане за лекота.
EXO SKELETON. Дизайнът на ExoSkeleton™ поддържа крака на място и стабилизира стъпалото при странични движения, освобождавайки налягането в МТФ (метатарсофалангеалните) стави. Когато говорим за напълно интегрирания ExoSkeleton™, той е част от конструкцията за връзване – солидна напълно интегрирана конструкция, която е част от концепцията Wrap Around Design, създадена, за да осигури това първо усещане за удобство с отлична форма и проветривост.
TORSION EFFICIENCY UNIT™. Отзивчив, без да е прекалено подкрепящ - Torsion Efficiency Unit™ носи здравина на обувката. Подходящо разположен за да генерира максимална ефективност на движението. Моделът за дълги дистанции се характеризира с полупрозрачен термопластичен полиуретан (TPU), докато моделът Race се захранва с торсионно устройство с леки въглеродни влакна.
СРЕДНА ПОДМЕТКА RUNLITE™. Средната подметка RunLite ™ се характеризира със специален слой от етилен-венил ацетат (EVA) с висока абразивност, предназначен да създаде приятно усещане за повърхността. Междинната подметка е лека и реагира на повърхността гъвкаво от първата стъпка.
AQUAZERO™. Тази техническа 3-слойна тъкан е създадена, за да ви създаде удобство и да ви поддържа сухи в условия на влажност. Всички облекла с марката Aquazero са ергономично проектирани за бягане. Пригответе се да се насладите на бягане в предизвикателни условия със Salming Aquazero.
ПРОСТРАНСТВО ЗА ПРЪСТИТЕ. Пространството за пръстите е по-просторно за да осигури възможност на предния крак да се разшири правилно във фазата на докосване на земята, като го прави по-ефективен от биомеханична гледна точка.
COOLFEEL. Функционална концепция, проектирана изцяло за пренасяне на влагата от кожата ви до повърхността на тъканите, където бързо ще се изпари. Създава ви усещане за комфорт дейностите с висока интензивност.
TGS 62/75°. Разстоянието от петата до възглавничката на стъпалото (62% от обувката) е проектирано с допълнителна стабилност, която завършва в така наречената "балетна" линия с ъгъл от 75°. Пред 75° линия, оборудвахме обувката с по-голяма гъвкавост, за да стимулираме естествените движения на крака. Функцията TGS 62/75° гарантира, че обувката се огъва точно на правилните места, стимулирайки естественото движение на стъпалото настрани и напред.
VIBRAM MEGAGRIP™. Съединението Vibram Megagrip е разработено от Vibram, световен специалист в производството на гумени подметки, с повече от 75 години опит в над 120 страни. Megagrip е лепкава и много дълготрайна съставка, която осигурява отлични характеристики на захващане при мокри, кални, хлъзгави условия, както и суха скална почва.
SALMING ULTRALITE. Супер леки тъкани, предназначен да ви дадат най-доброто изживяване за свобода по време на тренировката. Техническият дизайн и минималистичното тегло се сливат в едно цяло в Salming Ultralite.
2-ПЛАСТОВА КОНСТРУКЦИЯ. Нашите най-леки обувки се отличават с двупластова горна конструкция, която добавя здравина, като същевременно поддържа минимално тегло. Това води до изключителна възможност за дишане и бързо създаване на усет за бягането.
3-СЛОЙНА КОНСТРУКЦИЯ. Покоряването на миля след миля изисква комбинация от комфорт и издръжливост. Съответно нашите обувки, предназначени да функционират в по-здрава среда, използват 3-слойна горна конструкция. Първият слой от мрежест материал дава комфорт, докато средата стабилизира страничните движения и намалява натиска върху крака. Външната тънка мрежа обхваща и обгръща предната част по един изящен начин, давайки здравина на обувката.
SALMINGWIND. Тъканите Salming Wind са проектирани така, че да ви защитят при сурови условия. Конструиран с репелент срещу вятър и гъвкавост, този материал е един надежден продукт при ветровито време.