+359 88 239 1678 (Bulgaria) info@s-sport.bg
0 продукта

Salming Full Body Running Analysis RunLAB™
Powered by Qualisys

Qualisys е водещ доставчик на технология за улавяне на движение и има дълга история на предоставяне на изследвания, инженерни и спортни съоръжения с инструменти и ноу-хау за улавяне и анализиране на движенията.
Salming и Qualisys обединиха усилията си за да предложат оригиналния анализ на Salming RunLAB™.
Трите ни лаборатории Salming RunLABs™ се намират в Salming Running Store в Гьотеборг, в Salming Concept Store в Стокхолм, Швеция и трета в Цюрих, Швейцария.

В работата си Salming RunLAB ™ Running Analysis използва най-съвременна технология за улавяне на движение, същата технология, използвана за анимация в големи филмови продукции. Ние можем да уловим всяко движение на бегач с 400 кадъра в секунда и отлична прецизност, като целта е да дадем обективна представа за техниката на спортиста.
Ние насърчаваме цялостния подход към бягането и подчертаваме значението на цялостния анализ на тялото, а не просто анализ на долната част на тялото, каквато е обичайната практика другаде.

След като движенията на бегача бъдат уловени и анализирани, резултатите се обобщават и представят в уеб базиран доклад. Докладът включва, но не се ограничава до ключови параметри като въртене на таза, ъгъл на коляното, флексия на глезена и контакт на крака.
Анализът се интерпретира от експерт треньор, който предлага полезни съвети и обучение, съветвайки как бегачът може да подобри техниката, силата, стабилността и позата. Треньорът предлага конкретни упражнения, насочени към мускулите, които са от жизненоважно значение за получаването на добра форма.
Ние проявяваме страст към бягането и нашата амбиция е анализът ни да може да бъде използван, за да даде конкретни съвети не само за това как да подобрим бягането, но и как напълно да избегнем нараняване.